Behandeling

Zonder compromissen luizen bestrijden met Elimax Natuurlijke Lotion

Elimax® Natuurlijke Lotion is een revolutionaire innovatie in luizenbehandeling: met enkel natuurlijke ingrediënten is het een krachtig middel in de bestrijding van luizen en neten. Natuurlijk en effectief gaan haar in haar.

Behandeling

Elimax Natuurlijke Lotion:
100% EFFECTIEF & 100% NATUURLIJK

Zonder siliconen, insecticiden en parabenen

EFFECTIEF

100% EFFECTIEF

Doodt alle luizen en neten in 5 minuten

Effectief
in 1 behandeling

Natuurlijk

100% natuurlijke ingrediënten

Bio afbreekbaar

Gemakkelijk
uit te wassen

Praktisch

Prikt niet in de ogen

Geschikt vanaf 6 maanden en voor zwangere vrouwen

Hoe gebruik je Elimax Natuurlijke lotion?

Deze luizenlotion is erg eenvoudig in gebruik. Volg de stappen, en geef luizen geen kans!

1
Lees verder
Aanbrengen
Breng de lotion aan op droog haar, verzadig het haar en de hoofdhuid volledig. Gebruik een handdoek om de ogen en de blootgestelde huid te beschermen. Masseer van de wortel naar de toppen, met extra aandacht voor de omgeving achter de oren en de haarlijn aan de achterkant van het hoofd. Laat de lotion in het haar voor 10 min (niet langer). In het geval van lang haar, speld het haar vast weg van de huid na aanbrenging.
2
Lees verder
Wassen
Was het haar uit met een gewone shampoo (of Elimax Preventive shampoo voor een optimaal resultaat) en spoel goed uit. Herhaal indien nodig om de lotion volledig uit te spoelen.
3
Lees verder
Kammen
"Kam om luizen en neten te verwijderen. Verdeel het haar in verschillende delen en kam één deel per keer. Plaats de tanden van de kam zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid en kam weg van de hoofdhuid naar het einde van het haar. Gebruik klemmen om elk deel van het gekamde haar vast te houden. Maak de kam schoon door de kam af te vegen op een doekje. Verwijder het doekje in een afsluitbare zak. Verwijder de afsluitbare zak. Controleer uw haar voor de volgende 7 tot 10 dagen. Als luizen of neten aanwezig zijn, herhaal stap 1-3. "
Previous
Next

ALLEEN natuurlijke ingrediënten

Elimax natuurlijke lotion is de eerste lotion in de markt die een hoge effectiviteit combineert met alleen natuurlijke ingrediënten.

Hiervoor maken we gebruik van 4 ingrediënten. Hemisqualaan is het hoofd ingrediënt. Het wordt uit suikerriet gehaald en is naast natuurlijk dus ook een derivaat uit hernieuwbare bron. Samen met de bijenwas zorgen deze 2 ingrediënten voor het luizendodend effect. Via verstikking en uitdroging wordt snel komaf gemaakt van luizen en neten. Geen zorgen, de hoeveelheid bijenwas is genoeg om luizen en neten te doden, maar zorgt niet voor vettig haar. Het toevoegen van zonnebloemolie en sorbitaan olivaat zorgt voor extra gebruiksgemak: ze werken als conditioner en voorkomen dat er huid irritatie optreedt.

Le LPF® dépose une couche sur le cheveu et diminue l’attractivité des cheveux pour les poux. Il y parvient grâce à la combinaison innovante d’un polymère et d’une huile. Le cheveu est moins chargé statiquement, et ceci est essentiel. En effet, le cheveu exerce, par nature, une attraction sur les poux : comme ils ne peuvent ni sauter, ni voler, ils ne se déplacent qu’au moyen d’une attraction statique. Les cheveux traités avec Elimax® attirent moins les poux (évitement passif).

2

conditionne la structure et l’odeur des cheveux

Le LPF® conditionne le cheveu de telle manière que la structure et l’odeur de sa surface deviennent répulsives pour les poux. Pour les humains, par contre, Elimax® a une odeur agréable, qui plaît aussi aux enfants.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wetenschappelijke info

Ben je een apotheker of wetenschapper en ben je benieuwd naar de onderzoeken waarop Elimax® is gebaseerd?

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen over Elimax® of over luizen? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen.

Heb je na een behandeling met Elimax® toch nog nieuwe luizen ontdekt? Geen paniek: ook nieuwe beestjes raak je makkelijk kwijt. Meer
Vrees je dat je kind luizen heeft? Jeuk is een eerste signaal. Haal er alvast een luizenkam bij en ontdek snel alle to-do’s. Meer
Luizen en neten zijn vervelende beestjes. Je wilt dan ook koste wat het kost voorkomen dat jij of je kinderen luizen krijgen. Dit kun je ondernemen. Meer
Neten, dat zijn luizeneitjes, en die weten zich goed te verstoppen. Vind je ze altijd terug in het haar, of ook ergens anders? Meer