Waar Elimax® Nabehandelingsshampoo je bij kan helpen

Soft

Jeuk en irritatie verlichten

Luizen zijn bloeddorstige beestjes: ze maken wondjes in de hoofdhuid om zich met bloed te voeden. Daardoor raakt de huid geïrriteerd en jeukt ze, zelfs nadat de luizen weg zijn. Niet fijn! Gelukkig bevat Elimax® Nabehandelingsshampoo het kalmerende ingrediënt allantoïne, wat de jeuk en irritatie verlicht. Zalig!

Hairbrush

Hardnekkige neten loskammen

Zelfs als neten dood zijn, kunnen ze hardnekkig in het haar blijven kleven. Dat komt omdat de luizen hun eitjes met een soort lijm vastplakken. Hoe je ervan af raakt? Door het haar grondig uit te kammen! De panthenol in Elimax® Nabehandelingsshampoo werkt als conditioner en helpt je daarbij.

Druppel

Haar ontvetten

Als je last had van luizen, heb je er waarschijnlijk alles aan gedaan om ze weg te krijgen. Door de vele behandelingen kan het haar wat vet aanvoelen en dat is niet erg aangenaam. Dankzij de ontvettende werking van Elimax® Nabehandelingsshampoo heb je daar al snel geen last meer van!

Strong

Herbesmetting voorkomen

De LPF in Elimax® Nabehandelingsshampoo houdt de beschermende werking van Elimax® 2-in-1 Shampoo en Elimax® Lotion in stand, waardoor de luizen ook na de behandeling geen kans meer maken.

Elimax®-gebruikers aan het woord

"Andere keren bleven de luizen maar terugkomen bij mijn dochter. Na het gebruik van de Elimax® Nabehandelingsshampoo was ze er in één keer vanaf!”
Mike (38) Accountmanager
"Het volledige assortiment van Elimax® is echt een aanrader. Eenvoudig in gebruik én effectief!”
Julie (42) Leerkracht
“De Elimax® Nabehandelingsshampoo zorgt niet alleen dat de luizen wegblijven. Het doet jeuk en irritatie ook verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ideaal!”
Katrien (32) Productiemedewerkster
“Luizen zijn natuurlijk nooit fijn, maar met Elimax® is de behandeling tenminste draaglijk en doeltreffend.”
Kris (41) Bouwvakker

Bug3

Wetenschappelijk onderbouwd

Ben je een apotheker of wetenschapper en ben je benieuwd naar de onderzoeken waarop Elimax® is gebaseerd?

Lees meer

Combineer met onze andere producten

Elimax® Nabehandelingsshampoo voorkomt dat de luizen terugkeren. Maar eerst moet je natuurlijk verlost raken van de irritante beestjes. Daarbij komen onze andere producten handig van pas.

2 in 1 shampoo

Elimax® 2-in-1 Shampoo

Unieke combinatie van gegarandeerde werking en optimaal gebruiksgemak. Deze shampoo behandelt én wast het haar tegelijk. Ideaal om te gebruiken bij kleine besmettingen of preventief.

Bekijk product
Elimax shampoo benl pack produit small orange

Elimax® Lotion

Deze lotion bestaat 100% uit oligodescene olie en LPF®, Lice Protection Factor, en is daardoor uiterst doeltreffend. Ideaal dus om te gebruiken bij zwaardere besmettingen.

Bekijk product

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen over Elimax® of over luizen? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen.

Wat als ik na behandeling nieuwe luizen vind?
Heb je na een behandeling met Elimax® toch nog nieuwe luizen ontdekt? Geen paniek: ook nieuwe beestjes raak je makkelijk kwijt.
Lees meer...
Hoe weet je dat je kind luizen heeft?
Vrees je dat je kind luizen heeft? Jeuk is een eerste signaal. Haal er alvast een luizenkam bij en ontdek snel alle to-do’s.
Lees meer...
Hoe voorkom je luizen en neten?
Luizen en neten zijn vervelende beestjes. Je wilt dan ook koste wat het kost voorkomen dat jij of je kinderen luizen krijgen. Dit kun je ondernemen.
Lees meer...
Leggen luizen hun neten altijd in het haar?
Neten, dat zijn luizeneitjes, en die weten zich goed te verstoppen. Vind je ze altijd terug in het haar, of ook ergens anders?
Lees meer...

Heb je nog vragen over het gebruik van Elimax®?

Neem gerust contact met ons op!

Stel ons een vraag