Wat Elimax® Pure Power uniek maakt.

Strong

Doodt én beschermt

De unieke en gepatenteerde formule doodt luizen en neten door verstikking en uitdroging. De krachtige oplossing bevat bovendien LPF® of Lice Protection Factor dat het haar tot drie dagen tegen herbesmetting beschermt.

Pests

Zonder siliconen

Siliconen zijn uiterst moeilijk uitwasbaar en maken het haar daardoor vet en dof. Bovendien worden siliconen moeilijk in de natuur afgebroken’. Insecticiden veroorzaken resistentie, en laten we eerlijk zijn … insecticide op het hoofd kan toch niet gezond zijn?!

Soft

 Ook voor de gevoelige huid

Elimax® Pure Power is een pure en vetvrije lotion op waterbasis. Het product is dermatologisch getest, en perfect geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Hoe gebruik je Elimax® Pure Power?

Elimax ® Pure Power bestaat uit twee vloeistoffen die je vóór het eerste gebruik moet mengen door de fles te activeren. Dat doe je zo:

Stap 1

1. Duw de dop naar voren

Zorg dat je de fles stevig vasthebt en zet je duim op het nummer een op de dop. Duw de dop vervolgens naar voren tot hij schuin staat, zodat de actieve vloeistof in de fles kan vloeien.

Stap 2

2. Schud met de fles

Elimax ® Pure Power is nu klaar voor gebruik. Open de fles door het topje van de dop af te breken. Tip: hou het topje bij, zodat je de fles na afloop van de behandeling weer kunt sluiten.

Stap 3

3. Klaar voor gebruik!

Elimax ® Pure Power vetvrije lotion is nu klaar voor gebruik. Open de fles door het topje van de dop af te breken. Tip: hou het topje bij, zodat je de fles na afloop van de behandeling weer kunt sluiten.

4. Breng de lotion aan

Leg een handdoek op de schouders en rond de nek gedurende de volledige behandeling.

Breng een rijkelijke hoeveelheid lotion aan op droog haar. De hoofdhuid en het haar moet volledig bedekt zijn. Masseer het product goed in het haar en besteed hierbij extra aandacht aan de zone achter de oren en de achterkant van de nek.

Laat vervolgens de lotion 10 à 15 minuten inwerken (niet langer) en kam ondertussen het haar met een luizenkam. Indien nodig, ontwar knopen eerst met een normale kam of borstel.

Hoe de luizenkam gebruiken? Verdeel het haar in 4 delen. Kam elk deel van het haar – lok per lok – met de luizenkam: start zo dicht mogelijk tegen de hoofdhuid en kam tot beneden. Verwijder op die manier elke luis/neet die u tegenkomt. Leg elke haarlok die luis-/neetvrij is opzij. Veeg meteen wattenschijfje elke luis/neet op de kam af.

5. Was het haar

Nadat de lotion 15 minuten ingewerkt heeft en u ondertussen het haar met een luizenkam behandelde, wast u het haar met een gewone shampoo.Was en spoel goed.

Controleer het haar dagelijks de komende 7 dagen. Herhaalde behandeling als u tijdens deze periode nieuwe luizen ontdekt.

In de meeste gevallen is één enkele behandeling voldoende.

Elimax®-gebruikers aan het woord

“Elimax® Pure Power is bijzonder gebruiksvriendelijk en maakt het uitkammen van het haar heel wat eenvoudiger.”
Margaux (37) HR-Officer
“Mijn dochters komen regelmatig thuis met luizen, maar met Elimax® Pure Power is elke plaag zo onder controle.”
Carina (41) Verpleegster
“Werkt goed. Het product bezorgt je gelukkig ook geen vettig haar en geeft geen irritatie op de hoofdhuid.”
Bart (32) Fotograaf
“De behandeling met Pure Power neemt niet veel tijd in beslag, waardoor het zeer haalbaar wordt met kids!”
Guillaume (36) Helpdeskmedewerker

Bug3

Wetenschappelijk onderbouwd

Ben je een apotheker of wetenschapper en ben je benieuwd naar de onderzoeken waarop Elimax® is gebaseerd?

Lees meer

Combineer Elimax®
Pure Power met onze andere producten

Elimax® Pure Power vetvrije lotion verlost jou en/of je kinderen van neten en luizen. Maar ook de andere producten uit ons assortiment kunnen van pas komen in de strijd tegen de vervelende beestjes.

Elimax preventieve shampoo nieuw

Elimax® Preventieve shampoo

Luizenalarm op school of op kamp? De Preventieve Shampoo van Elimax® werd speciaal ontwikkeld om besmetting te voorkomen. Deze unieke shampoo stoot nieuwe luizen af en zorgt voor een zachte reiniging, hydratering en voeding van het haar.

Bekijk product
Elimax textiel goed

Elimax® Textiel en meubel spray

Elimax® Omgevingsspray doodt luizen op alle oppervlakken, van kinderzitjes en zetels tot sjaals en borstels. Zo vermijd je makkelijk herbesmetting!

Bekijk product

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen over Elimax® of over luizen? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen.

Wat als ik na behandeling nieuwe luizen vind?
Heb je na een behandeling met Elimax® toch nog nieuwe luizen ontdekt? Geen paniek: ook nieuwe beestjes raak je makkelijk kwijt.
Lees meer...
Hoe weet je dat je kind luizen heeft?
Vrees je dat je kind luizen heeft? Jeuk is een eerste signaal. Haal er alvast een luizenkam bij en ontdek snel alle to-do’s.
Lees meer...
Hoe voorkom je luizen en neten?
Luizen en neten zijn vervelende beestjes. Je wilt dan ook koste wat het kost voorkomen dat jij of je kinderen luizen krijgen. Dit kun je ondernemen.
Lees meer...
Leggen luizen hun neten altijd in het haar?
Neten, dat zijn luizeneitjes, en die weten zich goed te verstoppen. Vind je ze altijd terug in het haar, of ook ergens anders?
Lees meer...

Heb je nog vragen over het gebruik van Elimax®?

Neem gerust contact met ons op!

Stel ons een vraag